Få nye døre & vinduer

JN-Entreprise udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal vinduer eller døre udskiftes helt, så kan vi også klare det.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt for dig at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme, fra tagvinduer til branddøre og meget mere end det. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af kun få dage.

Vi lægger særlig fokus på akkuratesse, kvalitet og kundetilfredshed når vi udfører et stykke arbejde – først når du er tilfreds med resultaterne i dit projekt, er vi det også. 

Vil du gerne vide mere omkring hvad en mulig løsning for dig kunne være, så udfyld vores kontaktformular allerede i dag og få et tilbud på reparationer, vedligeholdelse eller udskiftning af vinduer og døre.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  SOM TØMRERFIRMA LØSER VI TYPISK OPGAVER SOM

  Vi udfører alle slags store såvel som små opgaver, her er nogle af de opgaver, som vi blandt andet kan hjælpe dig med at løse.

  Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, så vi kan skræddersy en løsning som passer til dig. 

  Kontakt os i dag, for at høre mere hvad vi kan gøre for dig og dit projekt. 

  ★★★★★

  Tagrender

  Rigtig dygtige håndværkere. Jeg vil til hver en tid bruge JN-Entreprise og anbefale dem til andre.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Carport

  JN-Entreprise er helt klart et firma jeg varmt kan anbefale. Alle aftaler blev overholdt og super god service.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Hegn

  Super dygtige tømrer. De er igang lige fra morgenstunden og spilder slet ikke tiden! Helt klart nogle drenge jeg vil bruge igen.
  Via anmeld håndværker

  Kontaktinfo