Professionelt tømrerarbejde

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt JN-Entreprise. 

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, så står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde. 

Vi er et tømrerfirma, som løser både store og små opgaver og vi har især stor fokus på akkuratesse, høj kvalitet og stor kundetilfredshed.

Så vil du gerne høre mere omkring hvilke løsninger, som vi kan tilbyde dig og dine behov, så kontakt os hurtigt og nemt gennem vores kontaktformular allerede i dag. Det er hurtigt, nemt og enkelt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  SOM TØMRERFIRMA LØSER VI TYPISK OPGAVER SOM

  For os som tømrer firma er der ingen opgaver der er for små og ingen opgaver der er for store. Så hvad end du skal have lavet gulvarbejde, terrasse eller en totalrenovering, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

  Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed, hvis du har brug for at finde frem til en løsning eller en anden måde at gøre det på.

   Så hvis du gerne vil have, at vi laver en skræddersyet løsning, som er lavet ud fra dine behov og ønsker i projektet, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  ★★★★★

  Tagrender

  Rigtig dygtige håndværkere. Jeg vil til hver en tid bruge JN-Entreprise og anbefale dem til andre.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Carport

  JN-Entreprise er helt klart et firma jeg varmt kan anbefale. Alle aftaler blev overholdt og super god service.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Hegn

  Super dygtige tømrer. De er igang lige fra morgenstunden og spilder slet ikke tiden! Helt klart nogle drenge jeg vil bruge igen.
  Via anmeld håndværker

  Kontaktinfo