Tømrer

4,8

ud af 5 stjerner

5/5
smiley håndværk

Professionelt tømrerarbejde

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt JN-Entreprise. 

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, så står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Vi er et tømrerfirma, som løser både store og små opgaver og vi har især stor fokus på akkuratesse, høj kvalitet og stor kundetilfredshed.

Så vil du gerne høre mere omkring hvilke løsninger, som vi kan tilbyde dig og dine behov, så kontakt os hurtigt og nemt gennem vores kontaktformular allerede i dag. Det er hurtigt, nemt og enkelt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Som tømrerfirma løser vi typisk opgaver som

  For os som tømrer firma er der ingen opgaver der er for små og ingen opgaver der er for store. Så hvad end du skal have lavet gulvarbejde, terrasse eller en totalrenovering, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

  Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed, hvis du har brug for at finde frem til en løsning eller en anden måde at gøre det på.

  Så hvis du gerne vil have, at vi laver en skræddersyet løsning, som er lavet ud fra dine behov og ønsker i projektet, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Nyt tag eller tagrenovering

  Når vi arbejder med nyt tag eller tagrenovering, så arbejder vi med at konstruere trækonstruktionen til f.eks. både under og overtaget. Her udføre vi det grove og tunge træarbejde, så du ikke behøver at gøre det. Og det er vi gode til. Mange danskere har f.eks. et eternittag og har ca. en levetid på 25 til 30 år.

  Derfor hvis dit tag er ved at blive gammel, vil det være en god ide at få det udskiftet eller renoveret. Dette kan også være med til at øge værdigen i din bolig mærkant, hvilket er godt hvis du har i tænkerne at sælge din bolig.

  Terrasse

  Vi har gode erfaringen med at anlægge terrasser og det er vi stolte af. Vi hjælper dig med at få din terrasse som du ønsker. Dermed får du en terrasse i bedste sted i haven og i den rigtige størrelse, samt i de rigtige materialer. Her er det vigtigt at du bliver vejledt rigtigt igennem projektet og det hjælper vi dig med, så du får en smuk sted at være ude i din have.

  Plankeværk

  Har du en hæk eller et plankeværke som er ved at være træt? Vi sætter gerne dit nye hegn op i form af et indbydende plankeværk. Vi bruger produkter som er trykimprægneret træ af god kvalitet og har en lang holdbarhed, så du ikke skal tænke på at vedligeholde det, de næste mange år. Vi levere den komplette løsningen inden for plankeværk ved at sætte stolper i jorden og montere hegnsbrædder i samme arbejdsgang.

  Renovering af hus

  Når du skal renovere dit hus, vil der være en stor mængde tømrer opgaver, som du skal have hjælp til at udføre. Med vores lange erfaring inden for tømrer faget, er der ingen grænser for hvad vi kan hjælpe dig med, så din bolig bliver mere moderne.

  Vinduer og døre

  Vinduer og døre er godt at få skiftet. Nye vinduer vil være godt at få monteret, hvis dine gamle vinduer er begyndte at rådne i træværket eller hvis de er utætte. Når et vindue er utæt vil der komme kondens og fugt ved vinduet. Dette er med til at træet på vinduet kan begynde og rådne og der kan opstå skimmelsvamp.

  Derudover vil du med nye vinduer spare meget på din energiregning, da nye vinduer holder bedre på varmen i din bolig.

  Nye døre inde i din bolig vil være med til at gøre det mere moderne. Nye døre er også en faktor til at forhøje din værdi i huset.

  Snedkerarbejde

  Vi har ikke kun tømrer men også veluddannede snedkere til at udføre snedkerarbejde for dig. Vores snedkere udskifter gerne dine døre og vinduer, køkken og andet inventar inde i din bolig. Hvis du vil have lavet en special løsningen inden i din bolig, så frygt ej. Vores lange erfaring sikre dig, at vi kan være en god sparingspartner til dine specialløsninger.

  Fugearbejde

  Skal du have udfyldt fuger? Vi har gennem tiden udført mange forskellige fuge opgaver gennem vores kunder. Det er vigtigt at dine fuger bliver tætte og lukket ordentligt, samt at det bliver udført på en pæn måde. Med os er du sikret i at få et flot slutresultat med fine fuger.

  Gulvarbejde

  Din bolig trænger måske til at nyt gulv, eller en renovering af det nuværende gulv? Vi står også klar til at hjælpe dig med at renovere og udskifte dit gulv. Vores tømrer som din kommende gulvmand. Vi har en årelang erfaring med håndtering af gulvarbejde. Vi giver dig en tømrer som ikke bare udføre arbejdet, men også vil være din gode sparingspartner som giver dig råd og vejledning med på vejen.

  Vi vil altid stå klar til at hjælpe dig og med vores brede knowhow inden for de arbejdsområder vi arbejder med. Dette sikre dig at du får det perfekte slutresultat som dig og din bolig fortjener. Kontakt os i dag på 49 49 01 02 eller send en mail til niclas@jn-tomrer.dk for et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud