Tagarbejde til din bolig i Midt- og Vestsjælland

Hvis du skal have lagt nyt tag eller have udført en tagrenovering, så kontakt JN-Entreprise. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring.

Som tømrerfirma lægger vi naturligvis nyt tag, men vi udfører også professionel og kvalitetsmæssigt stærk tagrenovering samt etablering af førstesal.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Et nyt tag giver huset større værdi

  Hvis du vælger at få lagt et nyt tag på din ejendom, vælger du samtidig at øge ejendommens værdi.

  Et nyt tag er en investering, både fordi huset ser meget pænere ud, og fordi et nyt tag styrker ejendommens klimaskærm. Et nyt beskytter tag mod indtrængen af fugt og kulde og holder energiomkostningerne nede.

  JN-Entreprise kan lægge alle former for nyt tag, og hvis du vælger at få lagt isolering, når du alligevel skal have taget af og et nyt tag på, kan du fratrække udgifterne til arbejdsløn i forbindelse med isolering af tag med op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden.

  Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

  Med et nyt tag holder du varmen inde, hvor den skal være, og samtidig beskytter du såvel ejendom som tagkonstruktionen mod fugt og kulde, der med tiden kan nedbryde bygningen.

  Du forlænger dermed ejendommens levetid, ligesom indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

  Et nyt tag giver mange fordele:

  Hvis din ejendoms tag ikke står for en total udskiftning men kan nøjes med en tagrenovering, kan JN-Entreprise renovere de dele af dit tag, der har behov for det. Der er ingen grund til at udskifte hele taget, hvis dele af det er i god stand.

  Vi vil sammen med dig drøfte, hvor meget af dit tag der har behov for en tagrenovering. Hvis dele af taget er utæt efter storm eller andre skader, kan vi reparere det, der trænger, så du fortsat har et tæt og sikkert tag. Vi kan foretage en tagrenovering, så den passer perfekt ind i ejendommens eksisterende tagstil.

  Etablering af førstesal

  Vi tilbyder også etablering af ny førstesal i forbindelse med dit tagarbejde. Det kan for eksempel være, at taget alligevel skal udskiftes, og at du i den forbindelse ønsker dig at få etableret eller renoveret en førstesal.

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Tagrender

  Rigtig dygtige håndværkere. Jeg vil til hver en tid bruge JN-Entreprise og anbefale dem til andre.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Carport

  JN-Entreprise er helt klart et firma jeg varmt kan anbefale. Alle aftaler blev overholdt og super god service.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Hegn

  Super dygtige tømrer. De er igang lige fra morgenstunden og spilder slet ikke tiden! Helt klart nogle drenge jeg vil bruge igen.
  Via anmeld håndværker

  Kontaktinfo