tagaebejde

4,8

ud af 5 stjerner

5/5
smiley håndværk

Tagarbejde til din bolig i Midt- og Vestsjælland

Hvis du skal have lagt nyt tag eller have udført en tagrenovering, så kontakt JN-Entreprise. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring. Hos os er du sikker på uovertruffen service, og resultater der vil glæde og gavne dig mange år ud i fremtiden.

Vi er stolte af de resultater vi gennem tiden har leveret, men hvad vi er mest stolte over, er vores service. Vi går altid det ekstra skridt for at inkludere dig i hele byggeprocessen. Det er nemlig vores erfaring, at en stærk kommunikation og gennemsigtighed i vores arbejde skaber de bedste resultater.

Som tømrerfirma lægger vi naturligvis nyt tag, men vi udfører også professionel og kvalitetsmæssigt stærk tagrenovering samt etablering af førstesal. Før vi går i gang med dit projekt ønsker vi at få den fulde forståelse af dine ønsker og behov. Ud fra disse kan vi begynde vores planlægning. Den bliver foretaget med største omhyggelighed, da vi tror på, at de fleste fejl og problemer kan arbejdes udenom med nok planlægning. På denne måde bliver tidshorisonter overholdt, og du slipper for at betale mere i sidste ende. Gennem årene har vi arbejdet med de fleste aspekter af tagarbejde, og vi står altid til rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker vores assistance.

Vi holder til i Høng, men vi kører gerne ud til din bolig i midt- og Vestsjælland.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Et nyt tag giver huset større værdi

  Hvis du vælger at få lagt et nyt tag på din ejendom, vælger du samtidig at øge ejendommens værdi. Især hos ældre boliger vil et nyt tag øge værdien. Og selvfølgelig sikre dig mod vind og vejr.

  Et nyt tag er en investering, både fordi huset ser meget pænere ud, og fordi et nyt tag styrker ejendommens klimaskærm. Et nyt beskytter tag mod indtrængen af fugt og kulde og holder energiomkostningerne nede.

  JN-Entreprise kan lægge alle former for nyt tag, og hvis du vælger at få lagt isolering, når du alligevel skal have taget af og et nyt tag på, kan du fratrække udgifterne til arbejdsløn i forbindelse med isolering af tag med op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden.

  Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

  Med et nyt tag holder du varmen inde, hvor den skal være, og samtidig beskytter du såvel ejendom som tagkonstruktionen mod fugt og kulde, der med tiden kan nedbryde bygningen. Dette kan være en fordel ved ældre huse.

  Før i tiden har der ikke været lige så stort fokus på isolering, og vi ser ofte fugt og rådskader her. Ligeledes kan tagarbejde være det rette klimamæssige valg, da en isolering formindsker dit strøm og varmeforbrug. At få renoveret dit tag sikre dermed ikke kun din bolig, med kan reducere dit energiforbrug markant. Hvilket igen skåner både natur, miljø og din tegnebog.

  Du forlænger dermed ejendommens levetid, ligesom indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

  Et nyt tag giver mange fordele:

  Hvis din ejendoms tag ikke står over for en total udskiftning men kan nøjes med en tagrenovering, kan JN-Entreprise renovere de dele af dit tag, der har behov for det.

  Vi oplever ofte disse skader manifestere sig i form af fugtskader, råd eller suboptimale byggematerialer. Ligeledes kan dit tag være blevet beskadiget i forbindelse med storme.

  Vi ser hvert år tagkonstruktioner ramt af væltede træer, eller andre former for materiale der bliver blæst ned i forbindelse med kraftig vind. I disse situationer ser vi ofte, at det kun er enkelte dele af taget der lider skade. Der er ingen grund til at udskifte hele taget, hvis dele af det er i god stand. Vores ekspertise lader os hurtigt og effektivt udskifte de beskadigede elementer, og styrke tagkonstruktionen samtidigt.

  Har du oplevet skader på dit tag? Eller måske har du lagt mærke til tegn på fugt komme fra dit loft? Vi vil sammen med dig drøfte, hvor meget af dit tag der har behov for en tagrenovering. Hvis dele af taget er utæt efter storm eller andre skader, kan vi reparere det, der trænger, så du fortsat har et tæt og sikkert tag.

  Da vi i mange år har arbejdet med mange forskellige typer boliger og huse, har vi set lidt af vært. Vi har erfaret at det ofte er en nødvendighed at sørge for, at reparationen eller konstruktion af dit nye tag passer ind i den eksisterende æstetik. Vi har derfor specialiseret os i at foretage tagrenoveringer, der passer perfekt ind i ejendommens eksisterende tagstil.

  Etablering af førstesal

  Renovering og reparation af dit tag er ikke de eneste områder vi kan hjælpe med. Vi tilbyder også etablering af ny førstesal i forbindelse med dit tagarbejde. Det kan for eksempel være, at taget alligevel skal udskiftes, og at du i den forbindelse ønsker dig at få etableret eller renoveret en førstesal.

  Ligeledes kan vi hjælpe dig med at konstruere en tagterrasse i forbindelse med renovationen. Vi har erfaring med de fleste typer af konstruktioner af førstesale, og kan med stor chance sige at vi har arbejdet med de fleste konstruktioner. Skulle dit ønske skille sig ud fra disse behøver du ikke frygte eller lede efter et andet firma. Vi har med stor sandsynlighed arbejdet med noget lignende. Fortæl os om dine ideer, ønsker og tanker. Sammen er vi sikre på at kunne finde en løsning der vil opfylde dine behov og glæde dig.

  Indhent et tilbud