Totalrenovering ud fra dine ønsker og behov

Drømmer du om at få totalrenoveret din bolig, er du kommet til det rette sted. Hos JN-Entreprise i Høng har vi den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne varetage en totalrenovering lige efter dine ønsker.

Skal boligen fornyes eller har du behov for mere plads? En totalrenovering kan have mange forskellige formål. Det er vigtigt at projektet planlægges og struktureres fra start, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser senere i processen. Vi er et tømrerfirma med dygtige fagfolk, hvilket sikrer dig, at din totalrenovering altid bliver udført, så den er byggeteknisk korrekt, og derudover har vi altid et stort fokus på at levere et flot resultat.

Du kan kontakte os allerede i dag, for at få et tilbud hurtigt og effektivt og som passer til dig og dine byggedrømme.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi kan løse mange forskellige renoveringsopgaver

   

  Vi kan blandt andet tilbyde:

  Vi kan hjælpe med mange forskellige former for totalrenovering, hvad enten det er facaden, der trænger til at blive renoveret, eller om det er vinduerne og dørene, der skal sættes i stand – eller om det er en kombination af det hele.

   For os er ingen opgave for lille, og ingen er for stor. De større tager blot lidt længere tid. Til gengæld lægger vi energi og entusiasme i alle de opgaver, vores tømrerfirma. Vi udfører opgaver, hvor vi lægger særligt fokus på akkuratesse, kvalitet og kundetilfredshed – først når du er tilfreds med resultatet, er vi det også.

  Vi står, med andre ord, klar til at hjælpe dig, uanset om du drømmer om at få bygget et større køkken, om terrassen skal udvides, eller om huset skal have en hel anden inddeling. 

  Så hvis du mangler inspiration eller er i tvivl om hvordan dine byggedrømme skal lykkes, så kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi sammen frem til en løsning, som passer til dig.

   

  ★★★★★

  Tagrender

  Rigtig dygtige håndværkere. Jeg vil til hver en tid bruge JN-Entreprise og anbefale dem til andre.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Carport

  JN-Entreprise er helt klart et firma jeg varmt kan anbefale. Alle aftaler blev overholdt og super god service.
  Via anmeld håndværker

  ★★★★★

  Hegn

  Super dygtige tømrer. De er igang lige fra morgenstunden og spilder slet ikke tiden! Helt klart nogle drenge jeg vil bruge igen.
  Via anmeld håndværker

  Kontaktinfo