Nybyggeri

4,8

ud af 5 stjerner

5/5
smiley håndværk

Nyt hus i Vestsjælland, Midtsjælland & Sydsjælland

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt JN-Entreprise.

JN-Entreprise har stor erfaring med alt inden for nybyg, og vi sætter en ære i at være dine partner, når det gælder nybyggeri. Vi udfører vores opgaver med særligt fokus på akkuratesse, kvalitet og kundetilfredshed – først når du er tilfreds med resultatet, er vi det også.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Et nyt hus bygger man ikke mange af i livet

  Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at få opført et nyt hus. Derfor skal det også være det bedste nybyg, der kan fås på markedet.

  JN-Entreprise har mange års erfaring med nybyggeri, og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos JN-Entreprise.

  Måske har du allerede både materialer og byggeplaner klar? Ellers hjælper vi gerne med at forberede dit nybyggeri, så byggeprocessen kan glide bedst muligt. Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at dit nye hus opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

  Kontakt os, for at finde den bedste løsning tilpasset til dig.

  Nybyg af både små og store projekter

  Uanset hvor stort dit nybyggeri skal være, kan JN-Entreprise påtage sig opgaven. Det kan være, du skal have opført den tilbygning, du lige mangler, og her kan vi tænke i de bedste løsningsmuligheder kombineret med dine planer og dit budget.

  For os er ingen opgave for lille, og ingen er for stor. De større tager blot lidt længere tid. Til gengæld lægger vi energi og entusiasme i alle de opgaver. Det kan også være, at det drejer sig om et større nybyggeri med opførsel af en eller flere ejendomme. Vi står gerne for hele entreprisen, og har dygtige samarbejdspartnere, der kan supplere.

  Som tømrerfirma står vi for kvalitet og kundetilfredshed. Derfor tager
  JN-Entreprise altid udgangspunkt i en dialog med dig, hvor vi sammen kan lægge en tidsplan og en pris, da de varierer fra opgave til opgave. Det afhænger ikke kun af størrelsen, men også af en række andre faktorer. For os er det vigtigt, at du hele tiden føler dig tryg ved, at dit nye hus er i de bedste hænder.

  Tag os gerne med på råd allerede i projekteringsfasen, ligesom vi naturligvis også træder til, når du er kommet godt i gang med planlægningen.

  Kvaliteten er i fokus

  Hos os er kvaliteten i fokus, når du står og skal have bygget et hus. Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi være med til at give dig de bedste løsninger så du bliver tilfreds.

  Det er vigtigt for os, at du som kunde kan slappe af og føle dig tilpas i hele processen. Derfor står vi for den planlægning som det kræves. Det er vigtigt at projektet planlægges og struktureres fra start, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser senere i processen.

  Vi udfører alle vores opgaver med særligt fokus på akkuratesse, kvalitet og kundetilfredshed – først når du er tilfreds med resultatet, er vi det også.

  Udfyld vores kontaktformular allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dine byggedrømme. Det er enkelt, hurtigt og nemt.

  Indhent et tilbud