Maler

4,8

ud af 5 stjerner

5/5
smiley håndværk

Maler med dig i fokus

Har du brug for en erfaren, dygtig og effektiv maler på Vest, Midt – og Sydsjælland? Så er  J & N Entreprise det rette malerfirma til dig. Når du beder os om at varetage dit malerarbejde, skal du altid være sikker på høj kvalitet og holdbare løsninger. Vi står altid klar til at være din maler mester, uanset størrelsen eller kompleksiteten af din opgave.
Vores første, og største, prioritet er altid at skabe resultater der lever op til alle dine forventninger.

Som din maler på Vest, Midt – og Sydsjælland, går vi derfor altid de ekstra skridt det kræver at overgå alle behov. En af de ting vi gør for at skabe de bedste resultater er, at inddrage dig så meget som muligt. Du vil altid være den første der bliver informeret når der er nyheder i forhold til arbejdet. Dette skaber gennemsigtighed fra start til slut, og dermed vil du være klar over præcis hvad der sker, og hvorfor.

Yderligere vil du have mulighed for, at stille spørgsmål eller komme med ideer undervejs. Når du har indsigt og forståelse i vores arbejde, tillader det også os at supplere med ekspert rådgivning og vejledning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kommunikation

  Når vi indgår en aftale om at være din maler, står vi klar fra start til slut. Sammen gennemgår vi alle dine behov, tanker, ideer og ønsker. Dette danner fundamentet for vores fremadrettet arbejdsproces. Når disse aspekter er afklaret, udformer vi en plan for resten af vores arbejde.

  Vi sætter stor ære i denne planlægning, da den vil være vores røde tråd gennem hele vores samarbejde. Derfor vil den være så detaljeret og præcis som overhovedet muligt. Vi gennemgår alle detaljer og afkroge af opgaven omfang, så vi fra starten af projektet ved præcis hvordan det skal udformes, og hvad det kræver at gøre det effektivt og korrekt. Ligeledes vil vi have stor fokus på at identificere potentielle faldgruber. Vi har nemlig erfaret, at langt de fleste problemer kan undgås, hvis planlægningen og arbejdet udføres korrekt.

  Yderligere vil vi være forberedt, hvis det usandsynlige skulle ske, og et problem eller udfordring opstår. Vi vil have de fornødne ressourcer klar til at løse disse øjeblikkeligt, så du vores aftalte tid og pris stadig vil blive overholdt. Hos J & N Entreprise mener vi nemlig at det bedre kan betale sig at være beredt på uheld og problemer.

  Maler til alle opgaver

  Som et erfarent malerfirma har vi gennem tiden arbejdet med alle områder af maler faget. Og dette har givet os unik indsigt og kendskab til forskellige aspekter, samt hvordan forskellige typer opgaver skal håndteres. Som din maler er det vores vigtigste rolle, at løse din opgave korrekt, så de resultater vi leverer, vil være holdbare.

  Uanset størrelsen, kompleksiteten eller typen af din opgave, kan du være sikker på, at den vil blive løst korrekt. Dog er arbejder vi forskelligt afhængegigt af, hvilken type opgave du ønsker hjælp til.

  Vi opdeler vores maler opgaver i to. Indvendigt og udvendigt maler arbejde. Som din maler mester beder vi dig om, at afklare dig med, hvilken en af disse typer du har brug for hjælp til. Dette giver os mulighed for hurtigere at afgøre hvad det kræver for vores side, at løse din opgave. Og dermed kan vi sende vores løsningsforslag til dig hurtigere.

  Udvendigt malerarbejde

  Når du beder os om maler hjælp til udvendigt arbejde, fokuserer vi altid på at udvælge og benytte den mest holdbare og bedst beskyttende maling til det givende materiale.

  Det har nemlig stor betydning, når det kommer til beskyttelsen mol sol, vind og vejr. Og med et vejr så omskifteligt som det danske vejr, er det noget der har stor indflydelse.

  Som dit malerfirma i Høng tilbyder vi vores hjælp til de følgende maler opgaver:

  Indvendigt malerarbejde

  Når det kommer til indvendigt maler arbejde, er der mange forskellige opgaver og aspekter der skal overvejes. Arbejdet berører ofte mange områder, og der skal derfor anvendes forskellige typer maling.

  Ligeledes er der et større behov for forsigtighed. Når du beder os være din maler har vi derfor brug for, at du fortæller os så meget om din opgave som du kan.

  Vi udfører følgende typer indvendigt maler arbejde:

  Maling af døre

  Døren er indgangen til din bolig og dit hjem. Den fortæller derfor meget om dig som person. Uanset om du har en minimalistisk, hvid dør, en rustik trædør eller en dør med udsmykning og udskæringer, kan gæster lære meget om dig og dit hjem blot ved at kigge på din dør. Derfor er det vigtigt at din dør ser ordentlig ud.

  Når du beder os om at male din dør, vil arbejdet blive udført baseret på dine behov, og du sikre samtidigt at døren vil bringe nyt liv og energi til dit hjem. Vi sørger for at slibe, spartle og rengøre døren, så vi kan male på et tomt lærred. På denne måde fjernes mindre skader også, uden at du skal betale mere. Da vi som professionelle malere er eksperter i både farve, formål og kvalitet af maling, står vi til rådighed og er klar til at vejlede gennem hele vores samarbejde.

  Maling af vinduer

  Hos J & N Entreprise ved vi, at når det kommer til maling af vinduer, er dine bedste våben præcision, omhyggelighed og tålmodighed. Disse tre nøgleord er essentielle for de bedste resultater når det kommer til arbejde med glas. Når du beder os om at være din maler mester, sørger vi for at vores maling ikke kun pryder og pynter, men også beskytter vinduerne mod elementerne.

  Vi arbejder meget nænsomt, da den mindste smule maling på glas kan misfarve glasset, og er tidkostende af fjerne. Uanset om det er tale om udvendigt eller indvendigt maler arbejde, er vores største prioritet at sikre at det ikke kommer maling på ruderne.

  Maling af vægge

  Væggene i din bolig er nogle af de største og mest iøjnefaldende områder i dit hjem. De binder hjemmet sammen, og afspejler din personlighed. Væggene fortæller en historie om boligen. Uanset om du har hvide vægge, farverige vægge, tomme vægge eller vægge fyldt med kunst. Maling af dine vægge kan derfor bringe meget liv og energi.

  Fortæl os om hvilke farve du ønsker dine vægge skal være, så sørger vi for at udvælge og benytte de rette materialer. Er du i tvivl om hvordan det endelige resultat ser ud, har du altid mulighed for at modtage farveprøve. Gennem årene som professionelt malerfirma, har vi opbygget stort kendskab til farver og dimensioner.

  Vi kan hjælp dig med at visualisere det endelige resultat, og sammen udvælger vi den rette farve til dit hjem. Som din maler, er det vigtigt for os at kunne hjælpe med alle områder af arbejdet. Ikke kun selve malingen.

  Hvad koster en maler?

  Når du har kontaktet os, og fortalt om din opgave, skræddersyer vi et løsningsforslag. Dette tilbud vil indeholde vores maler pris, samt et estimat på, hvor lang tid opgaven vil tage. Tilbuddet er ganske gratis og 100% uforpligtigende, så føler du ikke at vi er det rette malerfirma til at hjælp dig, er du fri til at lede andre steder. Dog tror vi på, at vi som din maler mester kan finde den rette løsning og levere de bedste resultater til dig.

  Indhent et tilbud