Pore- og Gasbeton

4,8

ud af 5 stjerner

5/5
smiley håndværk

Montering af gasbeton og porebeton

Har du brug for professionel hjælp til montering af porebeton til dit byggeprojekt? Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. Vores service tager udgangspunkt i:

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi lægger vægt på en effektiv service af høj byggeteknisk kvalitet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad er porebeton?

  Porebeton går også under navnet gasbeton og er særdeles velegnet til blandt andet husfacader eller indervægge. Det er et let og slidstærkt materiale, der består af kalk, cement og sand – og hos JN-Entreprise har vi omfangsrig erfaring med at opsætte det.

  Gasbeton har en høj isoleringsevne, hvorfor det er velegnet til en lang række typer af ejendomme. Uanset om du skal igangsætte et byggeprojekt ved en erhvervsejendom eller hjemme på din egen matrikel, rykker vi ud med stor ekspertise.

  Vil du gerne være sikker på et fejlfrit og professionelt resultat? Så lad os om at opsætte porebeton hos dig – vi har både fagligheden og erfaringen i orden.

  Hvor kan du få opsat porebeton?

  Gasbeton er særligt kendt fra 1960’ernes og 70’ernes parcelhuse, men er i dag af meget højere kvalitet, så du får en langt bedre isolering. Blandt andet fordi de er tykkere, men mere porøse med flere luftporer. Derudover pudser man ofte gasbetonen op i dag.

  Porebeton er et yndet valg, når det kommer til vægge i din bolig. Det kan både være i stuen, køkkenet eller bryggerset. Det er også velegnet til møbler, eksempelvis reoler eller bordplader.

  Derudover er det oplagt at bruge porebeton i hjemmets vådrum. Det gør sig godt i et fugtigt miljø, da det hverken kan få svamp eller rådne. Materialet indkapsler ikke fugt, så du vil ikke opleve fugtskader på pladerne.

  Vi er eksperter i facadearbejde

  Med mange års erfaring i branchen har vi stået overfor et utal af byggeprojekter. 

  Derfor er du som kunde altid garanteret høj kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi kender vores fag til fingerspidserne og kan rådgive dig gennem hele forløbet. Skal du have bygget nyt, vejleder vi gerne dig om, hvilket materiale der vil være det bedste til din facade eller dine indervægge. 

  Porebeton bliver et attraktivt byggemateriale med en lang række fordele, både når det sættes op og på sigt. Materialet er blandt andet fleksibelt at arbejde med, giver et godt indeklima, er brandsikkert og kan genanvendes. 

  Med vores hjælp kan du sikre dit nybyggede hus i mange år frem med porebeton. 

  Du har drømmene – vi har kompetencerne

  Ønsker du at udvide dit hjem med endnu et værelse? Så er en væg af porebeton både et praktisk og prisvenligt valg til opgaven.

  Vi kan nemt skære materialet til, så det passer perfekt ind i netop dit hus og ud fra den arkitektoniske linjer, du ønsker. Ingen opgave er for lille for os, og vi går til arbejdet med entusiasme og energi hver eneste dag.

  Leder du efter et firma med stor erfaring og fokus på flotte resultater, så står vi klar hos JN-Entreprise. Når vores kunder er glade, er vi det også, og det stræber vi efter ved hver eneste opgave.

  Få montering af gasbeton og porebeton til en god pris

  Det er en målsætning for os, at du får høj håndværksmæssig kvalitet til fair priser. Vi ved, hvad en byggeproces kræver af ressourcer, og derfor gør vi, hvad vi kan for at holde priserne på et fornuftigt leje.

  Vi kører med konkurrencedygtige priser, så du kan få veludført arbejde uden at tømme bankkontoen. Derudover er du sikret gennemsigtighed uden pludselige overraskelser undervejs i processen – det er god kundeservice i vores bog.

  Vælg JN-Entreprise til dit næste projekt, hvis du ønsker et firma med dygtige fagfolk, der leverer gode resultater hver gang.

  Kontakt os for et godt tilbud på din opgave i dag

  Skal du have lavet en tilbygning med porebeton? Eller lavet en bruseniche af det praktiske materiale?

  Så tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan få en snak om dit projekt. Vi kan fortælle dig mere detaljeret om, hvad gasbeton har af fordele for dit hus, og hvordan processen for opsætningen kommer til at forløbe.

  Hos JN-Entreprise ser vi frem til at hjælpe dig videre med dit projekt og skabe resultater, der får smilet frem på dine læber mange år frem.

  Indhent et tilbud